ΟινοΚεντρικά
τα Μεγάλα Κρασιά των Βουνών


Βιολογικοί Αμπελώνες Τζιβάνη

  
  
 
Η οικογένεια Τζιβάνη ασχολείται από το 1982 με την καλλιέργεια και την Οινοποίηση των πιο εκλεκτών ποικιλιών σταφυλιών. Λάτρεις του καλού κρασιού, εφύτευσαν στους ιδιόκτητους Βιολογικούς αμπελώνες τους συνολικής εκτάσεως 280 στρεμμάτων διάφορες Ελληνικές και ξένες ποικιλίες, όπως Chardonnay, Sauvignon Blanc, Αθήρι, Μαλαγουζιά, Merlot, Syrah, Barbera, Sangiοvese, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο κ.ά.
Η όλη διαδικασία της Οινοποίησης, γίνεται στο Ιδιόκτητο Οινοποιείο τους στην Ριτσώνα Αυλίδας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα οινοποιητικά μέσα, όπου τα κρασιά ωριμάζουν και παλαιώνουν σε δρύινα βαρέλια στις υπόγειες κάβες.

Στο Οινοποιείο το οποίο είναι επισκέψιμο και εξαιρετικού παραδοσιακού Αρχιτεκτονικού σχεδίου, στεγάζονται αίθουσα γευσιγνωσίας καθώς και Μουσείο Οίνου και Λαογραφίας.
Στο Μουσείο ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει μία μεγάλη συλλογή από όλο τον κόσμο από σπάνια αντικείμενα, παραδοσιακά εργαλεία και μηχανισμούς του οποίους χρησιμοποιούσαν εδώ και 100 χρόνια στη παραγωγή του Οίνου, του λαδιού και στην Λαϊκή Οικοτεχνία.

Στις αίθουσες του Οινοποιείου που είναι και χώροι πολλαπλών χρήσεων μπορούν να φιλοξενηθούν Συνέδρια, Κοινωνικές και Επιχειρηματικές Εκδηλώσεις, υπηρεσίες Catering, καθώς και Εκθέσεις παραδοσιακών προϊόντων.
 
Ριτσώνα Αυλίδας - Ν. Εύβοιας
τηλ.: 210 2533000, 210 2581460-5, 6992533000 , 6974040444
 
Επισκέψιμο : κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 
Υπεύθυνος/η : Γιώργος & Χρυσή Τζιβάνη
 
 
 

Το site βρίσκεται υπό κατασκευή.


E-mail: info@enoake.gr


Κατασκευή & Φιλοξενία Web Ideas