Μοναδικός στόχος του Παναγιώτης Κατρισιώση είναι η αξιοποίηση της δυναμικότητας της περιοχής παράγοντας αυθεντικά, ποιοτικά κρασιά.
Οι ποικιλίες που επιλέχθηκαν να καλλιεργηθούν είναι τόσο ελληνικές όσο και διεθνείς ποικιλίες μεταξύ των οποίων Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Ροδίτης, Trebbiano, Sauvignon Blanc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.
Το Τρύπιο Λιθάρι παίρνει το όνομά του από ένα λαξευμένο βράχο του βουνού Σφίγγα όπου λέγεται πως πρόκειται για ένα κανάλι 200 ετών το οποίο σκάφτηκε από μοναχούς αμπελουργούς της περιοχής για τη μεταφορά του χυμού από το αμπέλι στα κελάρια.
Επικοινωνία
Επαρ.Οδ. Βαγίων-Θεσπίων, Βάγια,
320 02
Ν. Βοιωτίας
0030 22620 62246
Οινοποιείο Βάγια
info@thivaikigi.gr
Mail Επικοινωνίας
www.thivaikigi.gr
Official Website
Ώρες επισκεψιμότητας: Καθημερινά: 10:00 - 20:00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
Υπεύθυνος/η : Παναγιώτης Κατρισιώσης
Για τις ομαδικές επισκέψεις είναι απαραίτητο το ραντεβού κατόπην τηλεφωνικής επικοινωνίας. 2262062246
SHARE TO:
Επικοινωνία
Επαρ.Οδ. Βαγίων-Θεσπίων, Βάγια,
320 02
Ν. Βοιωτίας
0030 22620 62246
Οινοποιείο Βάγια
info@thivaikigi.gr
Mail Επικοινωνίας
www.thivaikigi.gr
Official Website
Ώρες επισκεψιμότητας: Καθημερινά: 10:00 - 20:00 κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας
Υπεύθυνος/η : Παναγιώτης Κατρισιώσης
Για τις ομαδικές επισκέψεις είναι απαραίτητο το ραντεβού κατόπην τηλεφωνικής επικοινωνίας. 2262062246