Σήμερα η 3η γενιά με πολύ ζήλο και μεράκι σε συνδυασμό με τις συνεχείς επενδύσεις τόσο στο αμπέλι όσο και στον εξοπλισμό επιτυγχάνει τους στόχους της.
Το Κτήμα Μουσών πλέον καλλιεργεί 9 διαφορετικές ποικιλίες τόσο γηγενείς όπως ο Ροδίτης το Ασύρτικο και το μοναδικό Μούχταρο όσο και διεθνείς ποικιλίες όπως το Chardonnay και το Cabernet Sauvignon.
Παράλληλα στις αρχές του 2000 δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο αποστακτήριο στην Πέτρα Βοιωτίας για την παραγωγή εκλεκτών αποσταγμάτων.
Στους χάλκινους αποστακτήρες μας αποστάζουμε σταγόνα-σταγόνα και με χαμηλή θερμοκρασία προσεκτικά διαλεγμένα στέμφυλα.
Ύστερα από διπλή απόσταξη της καρδιάς του αποστάγματος δημιουργήσαμε ένα πλούσιο, φινετσάτο και ισορροπημένο Τσίπουρο με και χωρίς γλυκάνισο έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Στην γκάμα των προϊόντων μας προστέθηκε πλέον και το πρώτο βιολογικό Τσίπουρο, ένα μοναδικό απόσταγμα από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας.
Επικοινωνία
info@musesestate.com
Mail Επικοινωνίας
www.musesestate.com
Official Website
Το Οινοποιείο είναι επισκέψιμο. Υπεύθυνος/η : Νίκος Ζαχαρίας
SHARE TO:
Επικοινωνία
info@musesestate.com
Mail Επικοινωνίας
www.musesestate.com
Official Website
Το Οινοποιείο είναι επισκέψιμο. Υπεύθυνος/η : Νίκος Ζαχαρίας